Ubudne gæster i kvarteret

Kære medbeboere,

Da vi i den senere tid har haft flere uheldige episoder med tyveri og indbrud i kvarteret vil bestyrelsen gerne sende en generel opfordring til alle om at være særligt opmærksomme på mistænkelig adfærd, fremmede biler osv.

Senest var det Jonsgården nr. 8, der igår aftes fik stjålet nummerplader på bilen i carporten – imens de var hjemme.

I den forbindelse er det min forståelse at der er set en rød varebil.

Bestyrelsen har tidligere opfordret til at deltage i www.nabohjælp.dk, og jeg ved at vejen Jonsgården har lavet deres egen gruppe på facebook hvor de oplyser hinanden hvis de ikke er hjemme, er på ferie eller har set/observeret noget mistænksomt.

Jeg håber at vi ved fælles hjælp og opmærksomhed kan gøre livet så surt for tyven, at disse ubehagelige episoder hører op.

God jul,

På bestyrelsens vegne,

Henrik Kragh Thomsen
formand